Az üveg szerepe a benti sportban

A jelenlegi helyzet miatt nem tudunk sajnos sportközpontokba, edzőtermekbe, tömegsporthoz köthető rendezvényekre járni, de ez szerencsére nem lesz örökké így. Rengeteg olyan benti sport van, ahol a sporttevékenységnél nem csak a sportruházat és a berendezések számítanak, de a belső építészetet is a sporttevékenységnek megfelelően kell kialakítani.

Vannak olyan sportok, mint például a fallabda (squash), ahol a pálya részét képezi a legtöbbször az üvegfal, a hazai squash pályákon legtöbbször csak a pálya hátulján, hogy be lehessen látni a pályára, azonban külföldön akár a teljes pályát üvegfalak jelölik ki. Ráadásul az üveget nem csak az suqashnál alkalmazzák szívesen: a konditermek zuhanykabinjai egyedi üveg zuhanykabinok általában, ahol különböző fényáteresztést biztosít az üveg árnyékolása, de jellemző a sportközpontok belső tereire, valamint teraszaira az üvegkorlát is: fontos ugyanis, hogy a természetes fény amennyire lehet átjárja a sportközpontot, ne vegyünk el a tér nagyságának hatásából.

modern üvegkorlát

És milyen sportruházatot érdemes viselni a sportközpontokban?

Viseljünk kényelmes, laza sportruházatot, ruhákat, ne törődjünk a divattal, azt hordjuk, ami számunkra az adott sporttevékenységben a leginkább ideális. Nem kell feszülős pólót viselnünk gyúrás közben, a reklámfeliratos XXXL-es póló is megfelel a célnak. Hordjunk kényelmes lábbelit akkor is, ha az adott sporttevékenységhez nincs konkrét viselet: például a férfi skechers cipő kínálat és a női skechers cipő kínálat is bővelkedik kényelmes, sportos viseletekben.  A rövidnadrág vagy cicanadrág célja szintén a kényelem, és a sportolás segítése kell, hogy legyen, nem az, minél jobban mutasson, vagy lássuk rajta a drága márkák jelzéseit.

Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot