Egyedi üveg zuhanykabin

Egyedi üveg zuhanykabin

zuhanykabin egy fürdőben

A háztartásokban egyre nagyobb az igény az egyedileg megépített zuhanykabinok iránt. Csapatunk az Te terveid alapján valósítja meg elképzeléseid, szakmai tudásunknak köszönhetően pedig garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel. 

Legyen szó akár zuhanykabinról, zuhanyajtóról, zuhanyfalról vagy kádparavánról, az üveg mindegyiken kellő vastagságú és masszív, ennek köszönhetően maximálisan biztonságos, ellenálló a külső behatásokkal szemben és rendkívül jól bírja a terhelést. 

Minden egyes részletre ügyelünk, a kiegészítőkből, vasalatokból, vízzárással kapcsolatos megoldásokból is csak a legjobbat ajánljuk. Kérj egyedi ajánlatot most!

Ejtsünk egy pár szót az üveg zuhanykabin gyártási folyamatáról…

Adott egy üvegtábla, ebből kerül kivágásra az megrendelésed, természetesen méretre szabva, majd következik az élcsiszolás. Ha ezzel a folyamattal elkészültünk jöhet a zsanér, vagy kivágjuk a fix megfogó helyét, ezt követően pedig kifúrjuk a furatokat a fogantyúnak. 

Többféle üveg is felhasználható, lehet szimpla, vagy gyárilag savmart, esetleg színezett, vízlepergetős, de még homokfújt mintásat is kérhetsz, ami már önmagában különleges. A vasalatok anyaga szálcsiszolt, krómozott tömörfém, és nem kell tartania a vízkőtől, valamint a takarítószerek sem lesznek rá ártó hatással. 

Vegyük sorra külön-külön a termékeket 

A zuhanykabin ajtaját két fal közé szereljük fel, persze olyan méretűre, mint amekkorát a felmérésnél megállapítottunk. Üvegzsanérok és fogantyú gondoskodik az ajtó könnyed nyitásáról. Vízzárással is ellátjuk az üvegajtót. 

A fürdőszoba sarkába tökéletes megoldás a sarok zuhanykabin, amely fix üvegből, és egy az erre merőleges zuhanykabin ajtóból áll. Az üveg tetejére merevítőcső kerül, hogy kellően stabil maradjon. Az ajtó megfelelő záródásáról pedig a mágneses vízzáró profil gondoskodik. 

Amennyiben nagyobb zuhanytérre vágysz, érdemes elgondolkodnod a fix zuhanyfalon. Ez kerülhet a fal mellé, a zuhanytálcára, de még a padlóra is, ebben az esetben egy rozsdamentes szerelvénybe kerül, a merevítésről viszont a tetején található fix cső gondoskodik, de ez pontosan akkor fog eldőlni, ha már tudjuk a helyét és a méretét. 

Az üveg kádparaván is zseniális megoldás, főleg, ha a kádban zuhanyzol és mindig minden csupa víz. Választhatsz fixet vagy nyithatót, a lényeg, hogy olyan érzésed lesz, mintha lecserélted volna kádad egy többfunkciós modellre.

A spa érzés, amely vonzza már a tekinteted is

egyedi üveg zuhanykabint
Üveg zuhanykabin - letisztult dizájn

Egy üveg zuhanykabin az átlagos fürdőszobát is wellness pihenőhellyé változtathatja. Azon túl, hogy a kisméretű fürdőszobákat is vizuálisan nagyobbítja, minden fürdőnek több fényt és levegős megjelenést biztosít.

Akár csak egy üvegajtót, üvegfalat vagy egy teljes üveg zuhanykabint választasz, ezzel a modern megjelenéssel a gondosan kiválasztott csempéd és divatos zuhanypaneled is tökéletes látványt nyújt.

Cégünk keret nélküli üvegajtók, üvegfalak és üveg zuhanykabinok professzionális kivitelezését és telepítését vállalja. A keret nélküli üvegfalak egységes dizájnt adnak fürdőszobádnak, melyből nem gátolja semmi a kilátást, és amin nem tud megülni a szennyeződés és a penész. Az üveget közvetlenül a falhoz rögzítjük egy minimális és diszkrét, ugyanakkor a lehető legbiztonságosabb rozsdamentes szerelvénnyel.

egyedi üveg zuhanykabin
Egyedi, modern üveg zuhanykabin

Kicsi vagy tágas, esetleg szokatlan elrendezésű a fürdőszobád? Mi segítünk abban, hogy a legjobb megoldást találjuk meg Neked. Egyedi méretben, a Te igényeid és fürdőd adottságait figyelembe véve alakítjuk ki zuhanyozód.

Víztiszta üvegajtót, savmart üvegfalat, stílusos zuhanykabint vagy ultramodern „walk-in” zuhanyt szeretnél? Ingyenes helyszíni felmérésünk során minden lehetséges fortélyra és praktikára felhívjuk figyelmed.

Kérd ajánlatunk, és mi 24 órán belül választ adunk!

Nézd meg további üveg termékeinket, szolgáltatásainkat is: beltéri üveg tolóajtó (beltéri üvegajtó), dekorüveg, üvegkorlát, üvegfal, üveg kádparaván.

 

Egyedi üveg zuhanykabin, üveg zuhanyfal, üveg zuhanyajtó

Kis, társasházi vagy tetőtéri fürdőszoba, avagy újépítésű, tágas, luxus fürdőszoba – legyen szó átalakításról vagy építkezésről, a mai modern fürdőszoba nem csak kényelmes és biztonságos kell, hogy legyen, hanem biztosítson elég teret fizikailag és látványban is, és nem utolsó sorban legyen könnyen tisztán tartható, higiénikus és dizájnos. Mindezt egyben nyújtják Neked az általunk kivitelezett egyedi üveg zuhanykabinok, üveg zuhanyfalak és zuhanyajtók.

Az egyedi gyártású zuhanykabinok, zuhanyfalak és zuhanyajtók sok előnnyel bírnak:

  • maximális biztonságot nyújtanak, hiszen 8 mm-es edzett biztonsági üvegből készülnek, azaz szinte törhetetlenek. Ha mégis rendkívüli erejű ütés éri, akkor is pókhálósra reped, legvégső esetben apró szilánkokra törik, így elkerülve a komolyabb sérülést.
  • az üzletekben kapható kész és fix méretű termékekkel ellentétben az egyedi üveg zuhanykabin, zuhanyfal és zuhanyajtó is beépíthető bármilyen adottságokkal rendelkező helyiségbe, hiszen az elemeket a fürdőszobád minden falát és kiszögellését figyelembe véve, lézeres méréssel, milliméter pontosan, valamint elképzeléseidnek megfelelően tervezzük meg, így nem kell a szobát megbontani, átépíteni.
  • a zuhanykabinok bármilyen alakúak lehetnek, nem csak annak leendő helye befolyásolhatja, hanem a fantáziád is szárnyalhat.
  • mind a zuhanykabinok, zuhanyfalak és a zuhanyajtók is keret nélküliek, hogy maximális legyen a fürdőszobai élmény, ne törje meg semmi a gondosan választott burkolatok és bútorok látványát.
  • minőségi, rozsdamentes, fényes króm vagy szálcsiszolt, de akár fekete színű vasalatokat is biztosítunk.
  • a víztiszta üvegeken kívül a zuhanykabint, a zuhanyfalat és a zuhanyajtót is kérheted savmart, mintás (homokfújt) vagy színes üvegből is.
  • kettő év garanciát adunk minden vasalatra.

Egyedi üveg zuhanykabinjaink

Az egyedi üveg zuhanykabin esetében többféle zuhanykabinról beszélhetünk

A legegyszerűbb tulajdonképpen egy üvegajtó, mely a zuhanykabin három falát zárja le egy üvegajtóval, ami szintén sokféle lehet: állhat egyetlen ajtóból, két ajtóból, illetve egy vagy két ajtóból és a hely nagyságától függően egy vagy több fix üveg elemből. Az alábbiakban ezekre láthatsz példákat munkáinkból:

Egyajtós zuhanykabin

Egyajtós zuhanykabin

Kétajtós zuhanykabin, melynek ajtaja befelé és kifelé is nyílik

Kétajtós zuhanykabin, melynek ajtaja befelé és kifelé is nyílik

Tolóajtós zuhanykabin - savmart üvegből

Tolóajtós zuhanykabin savmart üvegből

Egy ajtó és egy fix elem savmart üvegből

Egy ajtó és egy fix elem savmart üvegből

A zuhanykabin ajtók szélességének 60 és 90 cm közötti méretet javasolunk, hogy egyrészt kényelmesen tudj közlekedni rajta, valamint túl nehéz se legyen az üvegajtó súlya.

A zuhanykabin másik fajtája lehet a sarok zuhanykabin, ahol tehát két épített falat zárunk be üveg elemekkel. Ennél a típusnál minimálisan egy fix elemről és egy nyíló ajtóról beszélhetünk, melynek legkisebb mérete ideálisan 80x80 cm. Itt is helytől és az elképzeléseidtől függően beépíthetünk több fix elemet, vagy a klasszikus négyzetes alaktól eltérően zuhanykabinod lehet többszögű is, az ajtó egyszárnyas, kétszárnyas, harmonika és tolóajtó is.

ket-fix-elem

Két fix elem és egy ajtó fekete elemekkel, épített medencén

zuhanykabin12

Egyajtós sarok zuhanykabin, ahol a jobboldali fix elem követi a tetőtéri fal síkját és az épített ülőke alakját, zuhanytálcára ültetve

A zuhanykabint vagy zuhanykabin ajtót építhetjük már meglévő zuhanytálcádra, vagy épített medencére. Ez utóbbinál biztosítani kell a medence lejtését a lefolyóhoz, valamint javasoljuk egy szilikonból készített küszöb kialakítását, ami meggátolja a víz kifolyását az ajtó alatt.

Nincsenek határok, szárnyaljon a fantáziád! Minden munkánkra maradéktalanul büszkék vagyunk, és az alábbiakban szeretnénk bemutatni Neked néhány referenciamunkánkat, milyen egyedi elképzelések megvalósításával tettük elégedetten boldoggá megrendelőinket.

zuhanykabin

 

zuhanykabin

Hatalmas teret és luxus érzést ad ez a fürdőszoba közepén elhelyezett óriási zuhanykabin, melynek egyik falán lett kialakítva a mosdós szekrény. A zuhanykabin egyik oldalán egy nagy fix üveg zárja le a teret, másik oldalán pedig egy fix elemre záródó ajtón keresztül lehet oda bejutni. A zuhanykabinon belül és a mosdók feletti tükröt is mi építettük be megrendelőnk részére, akinek egy valódi álom beteljesülését jelentette munkánk végeredménye.

zuhanykabin

zuhanykabin11

Eddig csak sarok zuhanykabinokról beszéltünk, de tekintsd meg ezt a három üvegfallal – két oldalsó fix elemmel és egy tekintélyes méretű ajtóval – kialakított, és a nagy fürdőszoba közepére helyezett gyönyörű zuhanykabint. A fix elemeket egy felső krómcső elemmel tettük még stabilabbá, hogy maximális legyen a fürdőzés élménye.

zuhanykabin12

zuhanykabin

Bátran tervezz a tetőtérbe is egyedi üveg zuhanykabint, hiszen az üvegelemek bármilyen kiszögellés és falsík alakját követhetik. Ezt a hívogató szépségű zuhanykabint zuhanytálcára építettük, a kétoldali fix elemeket pedig egy L-alakú króm cső vasalattal stabilizáltuk. A jobb oldali elem a tetőtéri falsík és az épített ülőke alakját követi.

zuhanykabin

A referenciafotónkon látható komplex fürdőszobát Budapest egy új szállodájának készítettük még megannyi változatban a hotel összes szobájába. Baloldalon a három üveg oldalú zuhanykabin helyezkedik el, jobb oldalon pedig a középen savmart toilet foglal helyet. Mindkét helyiségtípus tolóajtókkal lett ellátva.

Zuhanyfal vagy Walk-In zuhanykabin

A zuhanyfal az elmúlt évek egyik dizájn sztárja, költsége mégis a legkedvezőbb, mivel ennél a típusú zuhanykabinnál kell a legkevesebb elemet felhasználni. Ugyanakkor gyönyörűen mutat a nagy üvegfelület a térben elhelyezve, ahova csak kényelmesen be kell lépned, és élvezned a luxus hatást.

A zuhanyfal elhelyezésénél természetesen tekintetbe kell venni, hogy az esetlegesen kijutó víz ne károsíthasson hosszú távon sem bútort, sem gépet, és ha ez adott, itt is választhatsz természetesen megannyi lehetőség közül, úgymint víztiszta, savmart, homokfújt mintás, de még anyagában színezett üveget is zuhanyfalad alapanyagául, csakúgy, mint a zuhanyfal kivitelezésénél felhasználandó minimális számú szerelvény elemek típusát tekintve.

Mivel a zuhanyfal legalább egyik oldala teljesen nyitott, ezért ha épített medencével látod el, itt is javasoljuk egy szilikon vízelzáró kialakítását.

A zuhanyfal üveg eleme szintén többféleképpen helyezhető el, állhat egyik oldalán falhoz rögzítve, rozsdamentes csővel megtámogatva a tetején merőlegesen merevítve, de állhat szabadon is, zuhanytálca és épített medence szélén is.

Gyönyörű füstüveg zuhanyfal

Gyönyörű füstüveg zuhanyfal

Két oldalán nyitott, sínbe állított zuhanyfal

Két oldalán nyitott, sínbe állított zuhanyfal

Zuhanytálcán álló zuhanyfal

Zuhanytálcán álló zuhanyfal

Válassz akár egyedileg kialakított zuhanykabint, zuhanyfalat, zuhanyajtót vagy kádparavánt, anyagaink és munkánk minősége biztosítja számodra, hogy egy hosszú élettartamú, könnyen használható, praktikus és rendkívül esztétikus termék boldog tulajdonosa leszel.

Ajánlatkéréshez akár Te magad is lemérheted leendő zuhanykabinod vagy egyéb zuhanyelképzelésed méreteit, melyhez természetesen kérhetsz útmutatást kollégánktól telefonszámunkon, de ha bizonytalan vagy, ingyenesen biztosítunk számodra helyszíni felmérést. Az igényfelmérést és megrendelést követően mindössze 2-3 hét alatt beépítésre kerül zuhanykabinod!

 

Kérd ajánlatunkat
Kérd ajánlatunkat
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot