Egyedi üveg zuhanykabin

A spa érzés, mely vonzza már a tekinteted is

102008063.jpg.rendition.largestEgy üveg zuhanykabin az átlagos fürdőszobát is wellness pihenőhellyé változtathatja. Azon túl, hogy a kisméretű fürdőszobákat is vizuálisan nagyobbítja, minden fürdőnek több fényt és levegős megjelenést biztosít.

Akár csak egy üvegajtót, üvegfalat vagy egy teljes üveg zuhanykabint választasz, ezzel a modern megjelenéssel a gondosan kiválasztott csempéd és divatos zuhanypaneled is tökéletes látványt nyújt.

Cégünk keret nélküli üvegajtók, üvegfalak és üveg zuhanykabinok professzionális kivitelezését és telepítését vállalja. A keret nélküli üvegfalak egységes dizájnt adnak fürdőszobádnak, melyből nem gátolja semmi a kilátást, és amin nem tud megülni a szennyeződés és a penész. Az üveget közvetlenül a falhoz rögzítjük egy minimális és diszkrét, ugyanakkor a lehető legbiztonságosabb rozsdamentes szerelvénnyel.

101390194.jpg.rendition.largestKicsi vagy tágas, esetleg szokatlan elrendezésű a fürdőszobád? Mi segítünk abban, hogy a legjobb megoldást találjuk meg Neked. Egyedi méretben, a Te igényeid és fürdőd adottságait figyelembe véve alakítjuk ki zuhanyozód.

Víztiszta üvegajtót, savmart üvegfalat, stílusos zuhanykabint vagy ultramodern „walk-in” zuhanyt szeretnél? Ingyenes helyszíni felmérésünk során minden lehetséges fortélyra és praktikára felhívjuk figyelmed.

Kérd ajánlatunk, és mi 24 órán belül választ adunk!

Kérd ajánlatunkat
Ajánlatkérés
Kérd ajánlatunkat
Ajánlatkérés
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot