Egyedi üveg zuhanykabin

Egyedi üveg zuhanykabin

 

egyedi zuhanykabin

Miért érdemes üveg zuhanykabint beépíttetni?

A háztartásokban egyre nagyobb az igény az egyedileg megépített zuhanykabinok iránt. Csapatunk az Te terveid alapján valósítja meg elképzeléseid, szakmai tudásunknak köszönhetően pedig garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel. 

Legyen szó akár zuhanykabinról, zuhanyajtóról, zuhanyfalról vagy kádparavánról, az üveg mindegyiken kellő vastagságú és masszív, ennek köszönhetően maximálisan biztonságos, ellenálló a külső behatásokkal szemben és rendkívül jól bírja a terhelést. 

Minden egyes részletre ügyelünk, a kiegészítőkből, vasalatokból, vízzárással kapcsolatos megoldásokból is csak a legjobbat ajánljuk. 

Ejtsünk egy pár szót az üveg zuhanykabin gyártási folyamatáról…. 

Adott egy üvegtábla, ebből kerül kivágásra az megrendelésed, természetesen méretre szabva, majd következik az élcsiszolás. Ha ezzel a folyamattal elkészültünk jöhet a zsanér vagy kivágjuk a fix megfogó helyét, ezt követően pedig kifúrjuk a furatokat a fogantyúnak. 

Többféle üveg is felhasználható, lehet szimpla, vagy gyárilag savmart, esetleg színezett, vízlepergetős, de még homokfújt mintásat is kérhetsz, ami már önmagában különleges. A vasalatok anyaga szálcsiszolt, krómozott tömörfém, és nem kell tartania a vízkőtől, valamint a takarítószerek sem lesznek rá ártó hatással. 

Vegyük sorra külön-külön a termékeket 

A zuhanykabin ajtaját két fal közé szereljük fel, persze olyan méretűre, mint amekkorát a felmérésnél megállapítottunk. Üvegzsanérok és fogantyú gondoskodik az ajtó könnyed nyitásáról. Vízzárással is ellátjuk az üvegajtót. 

A fürdőszoba sarkába tökéletes megoldás a sarok zuhanykabin, amely fix üvegből, és egy az erre merőleges zuhanykabin ajtóból áll. Az üveg tetejére merevítőcső kerül, hogy kellően stabil maradjon. Az ajtó megfelelő záródásáról pedig a mágneses vízzáró profil gondoskodik. 

Amennyiben nagyobb zuhanytérre vágysz, érdemes elgondolkodnod a fix zuhanyfalon. Ez kerülhet a fal mellé, a zuhanytálcára, de még a padlóra is, ebben az esetben egy rozsdamentes szerelvénybe kerül, a merevítésről viszont a tetején található fix cső gondoskodik, de ez pontosan akkor fog eldőlni, ha már tudjuk a helyét és a méretét. 

Az üveg kádparaván is zseniális megoldás, főleg, ha a kádban zuhanyzol és mindig minden csupa víz. Választhatsz fixet vagy nyithatót, a lényeg, hogy olyan érzésed lesz, mintha lecserélted volna kádad egy többfunkciós modellre.

A spa érzés, mely vonzza már a tekinteted is

egyedi üveg zuhanykabint
Üveg zuhanykabin - letisztult dizájn

Egy üveg zuhanykabin az átlagos fürdőszobát is wellness pihenőhellyé változtathatja. Azon túl, hogy a kisméretű fürdőszobákat is vizuálisan nagyobbítja, minden fürdőnek több fényt és levegős megjelenést biztosít.

Akár csak egy üvegajtót, üvegfalat vagy egy teljes üveg zuhanykabint választasz, ezzel a modern megjelenéssel a gondosan kiválasztott csempéd és divatos zuhanypaneled is tökéletes látványt nyújt.

Cégünk keret nélküli üvegajtók, üvegfalak és üveg zuhanykabinok professzionális kivitelezését és telepítését vállalja. A keret nélküli üvegfalak egységes dizájnt adnak fürdőszobádnak, melyből nem gátolja semmi a kilátást, és amin nem tud megülni a szennyeződés és a penész. Az üveget közvetlenül a falhoz rögzítjük egy minimális és diszkrét, ugyanakkor a lehető legbiztonságosabb rozsdamentes szerelvénnyel.

egyedi üveg zuhanykabin
Egyedi, modern üveg zuhanykabin

Kicsi vagy tágas, esetleg szokatlan elrendezésű a fürdőszobád? Mi segítünk abban, hogy a legjobb megoldást találjuk meg Neked. Egyedi méretben, a Te igényeid és fürdőd adottságait figyelembe véve alakítjuk ki zuhanyozód.

Víztiszta üvegajtót, savmart üvegfalat, stílusos zuhanykabint vagy ultramodern „walk-in” zuhanyt szeretnél? Ingyenes helyszíni felmérésünk során minden lehetséges fortélyra és praktikára felhívjuk figyelmed.

Kérd ajánlatunk, és mi 24 órán belül választ adunk!

Nézd meg további üveg termékeinket, szolgáltatásainkat is: beltéri üveg tolóajtó (beltéri üvegajtó), dekorüveg, üvegkorlát, üvegfal, üveg kádparaván.

Kérd ajánlatunkat
Kérd ajánlatunkat
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot