Egyedi üveg zuhanykabin

Egyedi üveg zuhanykabin

A spa érzés, mely vonzza már a tekinteted is

egyedi üveg zuhanykabintEgy üveg zuhanykabin az átlagos fürdőszobát is wellness pihenőhellyé változtathatja. Azon túl, hogy a kisméretű fürdőszobákat is vizuálisan nagyobbítja, minden fürdőnek több fényt és levegős megjelenést biztosít.

Akár csak egy üvegajtót, üvegfalat vagy egy teljes üveg zuhanykabint választasz, ezzel a modern megjelenéssel a gondosan kiválasztott csempéd és divatos zuhanypaneled is tökéletes látványt nyújt.

Cégünk keret nélküli üvegajtók, üvegfalak és üveg zuhanykabinok professzionális kivitelezését és telepítését vállalja. A keret nélküli üvegfalak egységes dizájnt adnak fürdőszobádnak, melyből nem gátolja semmi a kilátást, és amin nem tud megülni a szennyeződés és a penész. Az üveget közvetlenül a falhoz rögzítjük egy minimális és diszkrét, ugyanakkor a lehető legbiztonságosabb rozsdamentes szerelvénnyel.

egyedi üveg zuhanykabinKicsi vagy tágas, esetleg szokatlan elrendezésű a fürdőszobád? Mi segítünk abban, hogy a legjobb megoldást találjuk meg Neked. Egyedi méretben, a Te igényeid és fürdőd adottságait figyelembe véve alakítjuk ki zuhanyozód.

Víztiszta üvegajtót, savmart üvegfalat, stílusos zuhanykabint vagy ultramodern „walk-in” zuhanyt szeretnél? Ingyenes helyszíni felmérésünk során minden lehetséges fortélyra és praktikára felhívjuk figyelmed.

Kérd ajánlatunk, és mi 24 órán belül választ adunk!

Nézd meg további üveg termékeinket, szolgáltatásainkat is: beltéri üveg tolóajtó (beltéri üvegajtó), dekorüveg, üvegkorlát, üvegfal, üveg kádparaván.

Kérd ajánlatunkat
Kérd ajánlatunkat
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot