Egyedi üveg zuhanykabin

Egyedi üveg zuhanykabin

 

egyedi zuhanykabin modern fürdőben

A háztartásokban egyre nagyobb az igény az egyedileg megépített zuhanykabinok iránt. Csapatunk az Te terveid alapján valósítja meg elképzeléseid, szakmai tudásunknak köszönhetően pedig garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel. 

Legyen szó akár zuhanykabinról, zuhanyajtóról, zuhanyfalról vagy kádparavánról, az üveg mindegyiken kellő vastagságú és masszív, ennek köszönhetően maximálisan biztonságos, ellenálló a külső behatásokkal szemben és rendkívül jól bírja a terhelést. 

Minden egyes részletre ügyelünk, a kiegészítőkből, vasalatokból, vízzárással kapcsolatos megoldásokból is csak a legjobbat ajánljuk. Kérj egyedi ajánlatot!

Ejtsünk egy pár szót az üveg zuhanykabin gyártási folyamatáról…. 

Adott egy üvegtábla, ebből kerül kivágásra az megrendelésed, természetesen méretre szabva, majd következik az élcsiszolás. Ha ezzel a folyamattal elkészültünk jöhet a zsanér vagy kivágjuk a fix megfogó helyét, ezt követően pedig kifúrjuk a furatokat a fogantyúnak. 

Többféle üveg is felhasználható, lehet szimpla, vagy gyárilag savmart, esetleg színezett, vízlepergetős, de még homokfújt mintásat is kérhetsz, ami már önmagában különleges. A vasalatok anyaga szálcsiszolt, krómozott tömörfém, és nem kell tartania a vízkőtől, valamint a takarítószerek sem lesznek rá ártó hatással. 

Vegyük sorra külön-külön a termékeket 

A zuhanykabin ajtaját két fal közé szereljük fel, persze olyan méretűre, mint amekkorát a felmérésnél megállapítottunk. Üvegzsanérok és fogantyú gondoskodik az ajtó könnyed nyitásáról. Vízzárással is ellátjuk az üvegajtót. 

A fürdőszoba sarkába tökéletes megoldás a sarok zuhanykabin, amely fix üvegből, és egy az erre merőleges zuhanykabin ajtóból áll. Az üveg tetejére merevítőcső kerül, hogy kellően stabil maradjon. Az ajtó megfelelő záródásáról pedig a mágneses vízzáró profil gondoskodik. 

Amennyiben nagyobb zuhanytérre vágysz, érdemes elgondolkodnod a fix zuhanyfalon. Ez kerülhet a fal mellé, a zuhanytálcára, de még a padlóra is, ebben az esetben egy rozsdamentes szerelvénybe kerül, a merevítésről viszont a tetején található fix cső gondoskodik, de ez pontosan akkor fog eldőlni, ha már tudjuk a helyét és a méretét. 

Az üveg kádparaván is zseniális megoldás, főleg, ha a kádban zuhanyzol és mindig minden csupa víz. Választhatsz fixet vagy nyithatót, a lényeg, hogy olyan érzésed lesz, mintha lecserélted volna kádad egy többfunkciós modellre.

A spa érzés, mely vonzza már a tekinteted is

egyedi üveg zuhanykabint
Üveg zuhanykabin - letisztult dizájn

Egy üveg zuhanykabin az átlagos fürdőszobát is wellness pihenőhellyé változtathatja. Azon túl, hogy a kisméretű fürdőszobákat is vizuálisan nagyobbítja, minden fürdőnek több fényt és levegős megjelenést biztosít.

Akár csak egy üvegajtót, üvegfalat vagy egy teljes üveg zuhanykabint választasz, ezzel a modern megjelenéssel a gondosan kiválasztott csempéd és divatos zuhanypaneled is tökéletes látványt nyújt.

Cégünk keret nélküli üvegajtók, üvegfalak és üveg zuhanykabinok professzionális kivitelezését és telepítését vállalja. A keret nélküli üvegfalak egységes dizájnt adnak fürdőszobádnak, melyből nem gátolja semmi a kilátást, és amin nem tud megülni a szennyeződés és a penész. Az üveget közvetlenül a falhoz rögzítjük egy minimális és diszkrét, ugyanakkor a lehető legbiztonságosabb rozsdamentes szerelvénnyel.

egyedi üveg zuhanykabin
Egyedi, modern üveg zuhanykabin

Kicsi vagy tágas, esetleg szokatlan elrendezésű a fürdőszobád? Mi segítünk abban, hogy a legjobb megoldást találjuk meg Neked. Egyedi méretben, a Te igényeid és fürdőd adottságait figyelembe véve alakítjuk ki zuhanyozód.

Víztiszta üvegajtót, savmart üvegfalat, stílusos zuhanykabint vagy ultramodern „walk-in” zuhanyt szeretnél? Ingyenes helyszíni felmérésünk során minden lehetséges fortélyra és praktikára felhívjuk figyelmed.

Kérd ajánlatunk, és mi 24 órán belül választ adunk!

Nézd meg további üveg termékeinket, szolgáltatásainkat is: beltéri üveg tolóajtó (beltéri üvegajtó), dekorüveg, üvegkorlát, üvegfal, üveg kádparaván.

Kérd ajánlatunkat
Kérd ajánlatunkat
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot