Beltéri üvegajtó

Beltéri üvegajtó

beltéri üvegajtó - üvegajtó irodában

Az üvegipari fejlesztés manapság már lehetővé teszi, hogy teljes mértékben biztonságos ajtók készüljenek üvegből. Az üvegajtókat nem úgy kell elképzelni, hogy balesetveszélyesek és törékenyek, a technológia fejlődésének köszönhetően napjainkban abszolút megbízhatóak. Ezen kívül a lakberendezésben is hatalmas a szerepük, hiszen megjelenésükben rendkívül modernek, elegánsak és exkluzív hatást keltenek. 

Az üvegajtókkal a belső terek hangulata teljesen átalakul, de nem utolsó szempont az sem, hogy a fény is átjárja az egész területet. Üvegajtókat ajánljuk irodákba, szalonokba, butikokba, üzletekbe, különféle intézményekbe és magánszemélyeknek egyaránt. 

Kérhetsz teljesen áttetszőt, de lehet savmart, vagy különböző mintákkal ellátott, illetve a nyíló típusú helyett választhatsz még üveg tolóajtót is. A tolóajtó kiváló terek elválasztására, széltébe akár még 3 méterig is kiterjedhet. Hatalmas előnye, hogy helytakarékos megoldás, mozgatni is rendkívül egyszerű, hiszen az egész egy felső sínen található pályán kerül rögzítésre. Az aljának nincs szüksége alsó sínre, tehát az átjárás gördülékeny marad. 

Nagyobb nyílás lefedése is megoldható, méghozzá oly módon, hogy az ajtót egy fix üveggel kombináljuk, de ehhez még szükséges egy speciális szerkezet. Irodákban gyakran találkozhat effajta kivitelezésekkel. Az ajtóra kerülhet fogó, de választhat üvegbe süllyesztett kialakítást is. Zárni is könnyedén lehet, ebben az aljára felszerelt padlózár jelenti a megoldást. 

Az üvegajtók, tolóajtók több színben és mintázatban megvásárolhatóak, a hozzájuk tartozó vasalat lehet látszó, karnisos, átjáró tokos vagy tok nélküli. 

A lakberendezés területén folyamatosan növekszik a szerepe az üvegajtóknak, üzletekbe, irodákba, lakásokba egyre nagyobb igényt tartanak rájuk, mivel rendkívül világossá teszik a helyiségeket, ráadásul mérhetetlenül egyedi hangulatot varázsolnak környezetük számára. 

Legyen szó egy- vagy kétszárnyúról, illetve mindkét irányba tolhatóról, garantált, hogy maximálisan elégedett leszel a végeredménnyel. Kérj ajánlatot!

A dekoratív lehetőségek tárháza

Üvegajtó - beltéri
Beltéri üvegajtó

Felejtsd el a megszokott, funkcionális beltéri ajtókat, és képzelj el egy olyan üvegajtót, mely kreatív választásod önkifejezési eszköze. Üvegajtóink nem egyszerű bejáratok, a privát helynél többet nyújtanak: vizuálisan több teret, és még több természetes fényt biztosítanak.

Elegáns fürdőszoba, egy romantikus hálószoba vagy egy stílusos dolgozószoba ajtó? Biztonsági üvegből készült üvegajtóink elképzeléseidnek, a helyi adottságoknak és enteriőrnek megfelelően bármilyen dekorációval és többféle kivitelezéssel is otthonod díszei lehetnek.

A Te egyedi üvegajtód

Céljától függően az üvegajtó lehet víztiszta átlátszó, félprivát vagy 100%-ban privát, azaz különböző átláthatóságot érhetünk el a változatos üveg megmunkálási technikákkal, mint a homokfúvás vagy a savmarás, melyekkel bármilyen mintát és dekorációt üvegre vihetünk.

Kivitelezésében is számos lehetőség közül választhatsz, az üvegajtó lehet keret nélküli vagy a már meglévő keretre, de új, alumínium, rozsdamentes acél és fakeretre szerelt is. Ez utóbbiak hang- és hőszigetelő hatással is bírnak.

Ha az esztétikum mellett számít a térnyerés is, válaszd a keret nélküli üveg tolóajtót, mely futhat a falban, vagy azon kívül, automata sínen.

Bármelyik változatot is kéred, egy üvegajtó amellett, hogy ellenáll a hőingadozásnak is, és nem vetemednek meg, mint egy faajtó, tehát kiváló fürdőszoba és konyhaajtó válhat belőlük, tisztántartásuk igazán gyerekjáték, időtállóak, nem kell őket újracsiszolni és -festeni, mégsem fakulnak meg.

Álmodd meg otthonod beltéri, egyedi üvegajtóját: mi elkészítjük!

Nézd meg további üveg termékeinket, szolgáltatásainkat is: üveg zuhanykabin (egyedi) , dekorüveg, üvegkorlát, üvegfal, üveg kádparaván.

Kérd ajánlatunkat
További képek a termékről
Kérd ajánlatunkat
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot