Beltéri üvegajtó

Beltéri üvegajtó

A dekoratív lehetőségek tárháza

Üvegajtó - beltériFelejtsd el a megszokott, funkcionális beltéri ajtókat, és képzelj el egy olyan üvegajtót, mely kreatív választásod önkifejezési eszköze. Üvegajtóink nem egyszerű bejáratok, a privát helynél többet nyújtanak: vizuálisan több teret, és még több természetes fényt biztosítanak.

Elegáns fürdőszoba, egy romantikus hálószoba vagy egy stílusos dolgozószoba ajtó? Biztonsági üvegből készült üvegajtóink elképzeléseidnek, a helyi adottságoknak és enteriőrnek megfelelően bármilyen dekorációval és többféle kivitelezéssel is otthonod díszei lehetnek.

A Te egyedi üvegajtód

Céljától függően az üvegajtó lehet víztiszta átlátszó, félprivát vagy 100%-ban privát, azaz különböző átláthatóságot érhetünk el a változatos üveg megmunkálási technikákkal, mint a homokfúvás vagy a savmarás, melyekkel bármilyen mintát és dekorációt üvegre vihetünk.

Kivitelezésében is számos lehetőség közül választhatsz, az üvegajtó lehet keret nélküli vagy a már meglévő keretre, de új, alumínium, rozsdamentes acél és fakeretre szerelt is. Ez utóbbiak hang- és hőszigetelő hatással is bírnak.

Ha az esztétikum mellett számít a térnyerés is, válaszd a keret nélküli üveg tolóajtót, mely futhat a falban, vagy azon kívül, automata sínen.

Bármelyik változatot is kéred, egy üvegajtó amellett, hogy ellenáll a hőingadozásnak is, és nem vetemednek meg, mint egy faajtó, tehát kiváló fürdőszoba és konyhaajtó válhat belőlük, tisztántartásuk igazán gyerekjáték, időtállóak, nem kell őket újracsiszolni és -festeni, mégsem fakulnak meg.

Álmodd meg otthonod beltéri, egyedi üvegajtaját, mi elkészítjük!

Nézd meg további üveg termékeinket, szolgáltatásainkat is: üveg zuhanykabin (egyedi) , dekorüveg, üvegkorlát, üvegfal, üveg kádparaván.

Kérd ajánlatunkat
További képek a termékről
Kérd ajánlatunkat
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot