Üveg Kádparaván

Üveg kádparaván

Szeretünk kádban fürdeni, kikapcsolni testben-lélekben. De elkerülhetetlen, főleg, ha gyerekek is vannak a családban, hogy a kád környéki járólap ne legyen vizes, amivel nem csak kosz és takarítás jár, de balesetveszélyes is lehet.

Egyszerű megoldás lehet egy zuhanyfüggöny, de annak hátrányai, hogy tapad, az alján megülő vízkő pedig sárga réteget hagy idővel, ami letakarítást követően sem tűnik el teljesen, így oda az esztétikum.

üveg kádparaván
Praktikus üveg kádparaván

A fenti problémák kieszközölésére alkalmas a kádparaván, melyet bármilyen egyedi méretben elkészítünk fürdőszobádba. Ezek a kádparavánok biztonsági üvegből készülnek, melyek a víztiszta változaton túl lehetnek mintásak, savmartak, de akár színesek is, hogy mindenben fürdőszobád stílusához illő legyen, és fokozza az intimitást.

Viszont a kádparaván nem csak praktikus és szép, de a zuhanyfüggönnyel ellentétben hosszú életű és igazán könnyen tisztán tartható, és fürdőszobád is tiszta marad. 

Igényeidtől függően a kádparaván lehet egy, kettő vagy három részből álló is.

Az egyrészes lehet fix, de a falra nyitható is, így adott esetben több helyet biztosítva.

A kétrészes kádparaván, mely magától értetődően még jobban véd a kicsepegő víztől, mint az egyrészes, kétféle lehet szintén. Lehet az egyik panel a falhoz rögzítve, egy nyíló szárnnyal, vagy lehet mindkettő nyíló, így harmonikaképpen a falhoz hajtható.

A háromrészes kádparaván két fix része a kád 1-1 oldalán diszkrét fém pántokkal a falhoz van rögzítve, és a középső, nyíló üvegpanelen keresztül jutsz a kádba.

Bármelyik kádparaván is a vágyad, keress minket, és már küldjük is ajánlatunkat!

 

Nézd meg további üveg termékeinket, szolgáltatásainkat is: üveg zuhanykabin (egyedi) , beltéri üveg tolóajtó (beltéri üvegajtó), dekorüveg, üvegkorlát, üvegfal.

Kádparavánjaink

Felgyorsult életmódunk következtében, ha csak kádunk van is, az esetek többségében zuhanyozni szoktunk, így mindenkinek ismerős a fürdőszoba padlóra fröccsenő víz és a vizes fürdőszoba szőnyeg. Ez a bosszúság tompítható zuhanyfüggönnyel, ami azonban nem csak idejétmúlt, de nagyon hamar vízköves, csúnya lesz, igazgatni kell, és még vizes testünkre is tapad, egy szóval, nem higiénikus.

A kádparaván kényelmesen és költséghatékonyan teszi kádadat zuhanyozás-biztossá, és nem utolsósorban teszi trendivé fürdőszobád megjelenését.

Mint a zuhanykabinok esetében is, a kádparavánokat is 8 mm-es edzett biztonsági üvegből készítjük el Neked, amit elképzeléseid szerint a víztiszta üvegen túl lehet savmart, homokfújt és színezett is. Ahogy a zuhanyfal, a kádparaván rögzítése is kevés vasalatot igényel, ezért pénztárcabarát megoldás, és a vasalatok közül ugyanúgy választható szálcsiszolt és króm elem is.

A kádparavánt is többféle kivitelben kérheted, a kád peremére helyezett üveg elem lehet fix vagy falra záródó, illetve két- vagy háromrészes harmonika fix vagy teljesen záródó elemekkel. A kádparaván szélessége 60-90 cm ajánlottan, magassága pedig a csempézés teteje lehet.

kadparavan1

kadparavan2

Három elemből álló kádparaván, ahol a falhoz rögzített elem fix, a másik kettő pedig rázárható harmonika

Válassz akár egyedileg kialakított zuhanykabint, zuhanyfalat, zuhanyajtót vagy kádparavánt, anyagaink és munkánk minősége biztosítja számodra, hogy egy hosszú élettartamú, könnyen használható, praktikus és rendkívül esztétikus termék boldog tulajdonosa leszel.

 Ajánlatkéréshez akár Te magad is lemérheted leendő zuhanykabinod vagy egyéb zuhanyelképzelésed méreteit, melyhez természetesen kérhetsz útmutatást kollégánktól telefonszámunkon, de ha bizonytalan vagy, ingyenesen biztosítunk számodra helyszíni felmérést. Az igényfelmérést és megrendelést követően mindössze 2-3 hét alatt beépítésre kerül zuhanykabinod!

 

 

 

Kérd ajánlatunkat
További képek a termékről
Kérd ajánlatunkat
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot