Üveg Kádparaván

Üveg kádparaván

Szeretünk kádban fürdeni, kikapcsolni testben-lélekben. De elkerülhetetlen, főleg, ha gyerekek is vannak a családban, hogy a kád környéki járólap ne legyen vizes, amivel nem csak kosz és takarítás jár, de balesetveszélyes is lehet.

Egyszerű megoldás lehet egy zuhanyfüggöny, de annak hátrányai, hogy tapad, az alján megülő vízkő pedig sárga réteget hagy idővel, ami letakarítást követően sem tűnik el teljesen, így oda az esztétikum.

üveg kádparaván
Praktikus üveg kádparaván

A fenti problémák kieszközölésére alkalmas a kádparaván, melyet bármilyen egyedi méretben elkészítünk fürdőszobádba. Ezek a kádparavánok biztonsági üvegből készülnek, melyek a víztiszta változaton túl lehetnek mintásak, savmartak, de akár színesek is, hogy mindenben fürdőszobád stílusához illő legyen, és fokozza az intimitást.

Viszont a kádparaván nem csak praktikus és szép, de a zuhanyfüggönnyel ellentétben hosszú életű és igazán könnyen tisztán tartható, és fürdőszobád is tiszta marad. 

Igényeidtől függően a kádparaván lehet egy, kettő vagy három részből álló is.

Az egyrészes lehet fix, de a falra nyitható is, így adott esetben több helyet biztosítva.

A kétrészes kádparaván, mely magától értetődően még jobban véd a kicsepegő víztől, mint az egyrészes, kétféle lehet szintén. Lehet az egyik panel a falhoz rögzítve, egy nyíló szárnnyal, vagy lehet mindkettő nyíló, így harmonikaképpen a falhoz hajtható.

A háromrészes kádparaván két fix része a kád 1-1 oldalán diszkrét fém pántokkal a falhoz van rögzítve, és a középső, nyíló üvegpanelen keresztül jutsz a kádba.

Bármelyik kádparaván is a vágyad, keress minket, és már küldjük is ajánlatunkat!

 

Nézd meg további üveg termékeinket, szolgáltatásainkat is: üveg zuhanykabin (egyedi) , beltéri üveg tolóajtó (beltéri üvegajtó), dekorüveg, üvegkorlát, üvegfal.

Kérd ajánlatunkat
További képek a termékről
Kérd ajánlatunkat
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot