Üveg Kádparaván

Üveg kádparaván

Ha csak kádad van fürdőszobádban, akkor sem kell lemondanod az üveg elegáns megjelenéséről, hiszen egy kádparaván elhelyezésével stílust vihetsz fürdőd berendezésébe, nem beszélve gyakorlati hasznáról, mellyel a helyiség tisztaságát óvja. Fontos szempont az is, hogy könnyedén és gyorsan tisztítható, fertőtleníthető, minimális nehezebben elérhető területtel.

Természetesen, bármilyen méretű és kialakítású fürdőszobába javasoljuk kádparaván telepítését a fenti okok miatt is. A kád alakja sem lehet kihívás, ahogy ezt az alábbi képen is láthatod:

kádparaván mutatós

Erre a vese-alakú sarokkádra két darab, kétrészes, kétfelé, a falra nyitható kádparaván került, mellyel teljesen megóvható a fürdőszoba a kifröccsenő víztől.

Tehát formavilágát, méretét, színét és a szerelvényeket tekintve igényeidet maradéktalanul kielégítve alakítjuk ki és telepítjük kádparavánodat, mely természetesen minőségi üvegből készül minőségi kivitelezéssel.

Igen, hogyne lehetne színes? Akár fénykép, vagy a csempéhez illő minta, szín is visszaköszönhet a kádparavánon:

mintás üveg kádparaván

Persze, lehet klasszikusabb savmart üveg, amivel elegánsan érhetünk el szolid takarást, így kialakítva egy privát teret zuhanyozás közben:

kádparaván modern

 kádparaván - üveg kádparaván

Ez a modell két nyíló panelből áll, így teljesen a falra zárható, a legkisebb helyet foglalva.

Az egyedi üveg kádparavánok többféle üvegből is készíthetőek, ezek mindegyike 8 mm-es edzett üvegből készülnek minden esetben.

Kádparaván választékunkban szerepelő üvegfajták

 • „float” üveg, mely víztiszta, teljesen áttetsző, hagyományos enyhén zöldes;
 • a „parsol” üveg, mely szintén átlátható, azonban színe lehet kék, szürke vagy bronz is
 • a már jól ismert savmart üveg, vagy tejüveg;
 • valamint az „extraClear” vagy „low iron” üveg, amely nélkülöz minden színt, már-már „láthatatlan”.

Az egyedi üveg kádparaván kivitelezése szerint lehet

 • egyrészes üveg kádparaván fix üveggel,
 • kádparaván egy fix és egy nyíló üveggel,
 • kádparaván tolóajtóval,
 • kádparaván 3 panellel,
 • kádparaván behajtható üveggel,
 • kádparaván sarokkádhoz,
 • kádparaván harmonika ajtóval,
 • kádparaván két-két panelből álló, középen nyíló

Minden fürdőszoba más, ezért kádparavánodat is teljes mértékben fürdőd tulajdonságainak megfelelően, egyedileg, méretpontosan készítjük el. Az ajánlatkérés ingyenes, és akár Te magad is lemérheted leendő kádparavánod méreteit, amihez kérheted kollégánk segítségét telefonon, e-mailben írd meg nekünk, hogy mihamarabb elküldhessük árajánlatunkat részedre.

Szeretünk kádban fürdeni, kikapcsolni testben-lélekben. De elkerülhetetlen, főleg, ha gyerekek is vannak a családban, hogy a kád környéki járólap ne legyen vizes, amivel nem csak kosz és takarítás jár, de balesetveszélyes is lehet.

Egyszerű megoldás lehet egy zuhanyfüggöny, de annak hátrányai, hogy tapad, az alján megülő vízkő pedig sárga réteget hagy idővel, ami letakarítást követően sem tűnik el teljesen, így oda az esztétikum.

üveg kádparaván
Praktikus üveg kádparaván

A fenti problémák kieszközölésére alkalmas a kádparaván, melyet bármilyen egyedi méretben elkészítünk fürdőszobádba. Ezek a kádparavánok biztonsági üvegből készülnek, melyek a víztiszta változaton túl lehetnek mintásak, savmartak, de akár színesek is, hogy mindenben fürdőszobád stílusához illő legyen, és fokozza az intimitást.

Viszont a kádparaván nem csak praktikus és szép, de a zuhanyfüggönnyel ellentétben hosszú életű és igazán könnyen tisztán tartható, és fürdőszobád is tiszta marad. 

Igényeidtől függően a kádparaván lehet egy, kettő vagy három részből álló is.

Az egyrészes lehet fix, de a falra nyitható is, így adott esetben több helyet biztosítva.

A kétrészes kádparaván, mely magától értetődően még jobban véd a kicsepegő víztől, mint az egyrészes, kétféle lehet szintén. Lehet az egyik panel a falhoz rögzítve, egy nyíló szárnnyal, vagy lehet mindkettő nyíló, így harmonikaképpen a falhoz hajtható.

A háromrészes kádparaván két fix része a kád 1-1 oldalán diszkrét fém pántokkal a falhoz van rögzítve, és a középső, nyíló üvegpanelen keresztül jutsz a kádba.

Bármelyik kádparaván is a vágyad, keress minket, és már küldjük is ajánlatunkat!

Nézd meg további üveg termékeinket, szolgáltatásainkat is: üveg zuhanykabin (egyedi) , beltéri üveg tolóajtó (beltéri üvegajtó), dekorüveg, üvegkorlát, üvegfal.

Kádparavánjaink

Felgyorsult életmódunk következtében, ha csak kádunk van is, az esetek többségében zuhanyozni szoktunk, így mindenkinek ismerős lehet a fürdőszoba padlóra fröccsenő víz és a vizes fürdőszoba szőnyeg. Ez a bosszúság tompítható zuhanyfüggönnyel, ami azonban nem csak idejétmúlt, de nagyon hamar vízköves, csúnya lesz, igazgatni kell, és még vizes testünkre is tapad, egy szóval, nem higiénikus.

A kádparaván kényelmesen és költséghatékonyan teszi kádadat zuhanyozás-biztossá, és nem utolsósorban teszi trendivé fürdőszobád megjelenését.

Mint a zuhanykabinok esetében is, a kádparavánokat is 8 mm-es edzett biztonsági üvegből készítjük el Neked, amit elképzeléseid szerint a víztiszta üvegen túl lehet savmart, homokfújt és színezett is. Ahogy a zuhanyfal, a kádparaván rögzítése is kevés vasalatot igényel, ezért pénztárcabarát megoldás, és a vasalatok közül ugyanúgy választható szálcsiszolt és króm elem is.

A kádparavánt is többféle kivitelben kérheted, a kád peremére helyezett üveg elem lehet fix vagy falra záródó, illetve két- vagy háromrészes harmonika fix vagy teljesen záródó elemekkel. A kádparaván szélessége 60-90 cm ajánlottan, magassága pedig a csempézés teteje lehet.

kadparavan1

kadparavan2

Három elemből álló kádparaván, ahol a falhoz rögzített elem fix, a másik kettő pedig rázárható harmonika

 

Kérd ajánlatunkat
További képek a termékről
Kérd ajánlatunkat
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot