Üvegfal

Üvegfal

Üvegfal beltéren

 

Cégünk vállalja egyedi üvegfalak beépítését, akár a Te igényeidnek megfelelően. Olyan méretben készítjük el, amilyet a megrendelő szeretne, garantált, hogy kiváló szakembereink kifogástalan munkát fognak végezni, amellyel maximálisan elégedett leszel. Legyen szó modernebb vagy exkluzívabb, elegánsabb üvegfalakról, esetleg ezek variációjáról, mindegyik típusút kérheted ragasztott hőszigetelt és edzett biztonsági üvegből is.

Üvegrögzítő profillal kerülnek rögzítésre a fix üvegek, amiről azt kell tudni, hogy lehet alumínium, szabadon választott színre szinterezett, vagy rozsdamentes szálcsiszolt. Az illesztésnél sort kerítünk arra, hogy az üvegélek közé hangszigetelő szalag vagy szilikon tömítés kerüljön.

Kérd az üvegfalat igényeidnek legmegfelelőbb méretben és összeállításban, tehát álmodd meg, mi pedig megvalósítjuk!

Sokan úgy vélik, hogy mivel ezek a falak üvegből készülnek, ezért nem biztonságosak. Ám mára már a technológia lehetővé tette azt, hogy ezek biztonsági üvegből készüljenek, ami abszolút megbízható és strapabíró minden szempontból. Egy üvegfal bármilyen környezetben elegáns megjelenést biztosít, modern külsőt tulajdonít az adott helyiségnek. Tisztítása rendkívül egyszerű és maga a gyártás sem hosszú idő, a megrendeléstől számítva 10-15 nap alatt elkészül.

Hol használj üvegfalat?

Az üvegfal ideális térelválasztás szempontjából irodákba, magánlakásokba, wellness központokba, hotelekbe, szépségszalonokba egyaránt. A lakberendezők is leginkább az üvegfalat javasolják, ha valaki modern stílusú térelválasztást szeretne. Letisztult trendet képvisel, ugyanakkor mégis hihetetlenül exkluzív. Hatalmas előnye továbbá, hogy fényáteresztő képessége kiváló, ezért a helyiségek világosak lesznek, a természetes fény pedig pozitív hatást gyakorol a szervezetre.

A feladathoz mindenképp szakember segítségét kérd, hiszen a kivitelezéshez tapasztalatra, tudásra van szükség. A tervezéshez hozzátartozik a helyszíni felmérés, ezt követően pedig az árajánlat készítés az ügyfél számára.

Amennyiben igényes üveg felületet szeretnél, keress minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésedre és segítségedre leszünk mindenben!

Üvegfalak, üveg térelválasztók, üvegajtók irodákba, munkahelyekre is

Növeld a produktivitást és emeld a hangulatot dizájnelemekkel.

Miért üveg?

A tér költséghatékony felhasználása mellett az üvegfalú irodák, tárgyalók a lámpafény helyett természetes fényt kaphatnak, melynek egészségügyi hatásai közismertek az emberi termelékenységre és boldogságra. Az üvegfalak nyitottságot is sugallnak, mely bizalmat kelt.

üvegfal dizájnos, mutatós
Mutatós, modern üvegfal

 

Gyakorlati és egészségügyi előnyein kívül az üvegfalakat és üvegajtókat gyorsan építjük be, tehát a telepítést rövid idő alatt elvégezzük, nem koszolunk, így az iroda hamar visszatérhet a megszokott munkamenetbe – de már egy sokkal stílusosabb és előnyösebb környezetbe.

Máshol is felhasználható?

Az üveg felhasználásának lehetőségei végtelenek. Egyedi dekorációs lehetőséget biztosít szinte bárhol, hiszen többféle technikával megmunkálható, festhető, bármilyen alakra és méretre vágható, szinte bárhova alkalmazható, és minden dizájnhoz jól illeszkedik. Nézd meg további egyedi üveg termékeinket, szolgáltatásainkat is: üveg zuhanykabin (egyedi) , beltéri üveg tolóajtó (beltéri üvegajtó), dekorüveg, üvegkorlát, üveg kádparaván.

Kérd ajánlatunkat
További képek a termékről
Kérd ajánlatunkat
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot