Dekorüveg

Dekorüveg

Csak a képzeleted szabhat határt a dekorüvegnek

 

A dekorüveg olyan festett üveg, mely egyedülálló és modern megjelenést ad bármilyen környezetnek, legyen szó a konyhádról, a fürdőszobádról vagy irodád recepciójáról és liftjének frontjáról - a lehetőségek végtelenek.

Az esztétikum mellett a dekorüveg széleskörű praktikus előnyöket is nyújt mindamellett, hogy egyedi stílust adnak otthonodnak vagy irodádnak. A dekorüvegek hosszú élettartamúak, higiénikusak, és ami a legfontosabb, könnyen takaríthatóak, és majdnem mindenhova illenek és beilleszthetőek. Ezeken túl a dekorüveg bármilyen alakra vágható, minimális az összeillesztés látványa, színezése egyöntetű, költséghatékony, pár óra alatt beépíthető.

Dekorüveg modern konyhában
Dekorüveg egy modern konyhában

A dekorüveg beépítéséhez jó tudni

Ha konyha- vagy fürdőszoba faladat még a régi csempe vagy egyéb anyag fedi, azt lehet, hogy el kell távolítani a dekorüveg felhelyezése előtt, de ha erre nincs szükség, úgy a meglévő felületre is fel tudjuk helyezni azt. Erről a helyszíni felméréskor tudunk Neked információt adni.

A gáztűzhely mögé mindenképpen biztonsági üveg szükséges, annak hőálló tulajdonsága miatt.

A dekorüveg 4-5 mm vastag biztonsági üvegből készül, bármilyen alakra és méretre vágható, lyukakat vághatunk bele. A megrendelést és felmérést követően 14 napon belül csodálhatod vadonatúj és egyedi konyha- vagy fürdőszobafaladat, recepciós pultodat vagy lobby előteredet!

Nézd meg további üveg termékeinket, szolgáltatásainkat is: üveg zuhanykabin (egyedi) , beltéri üveg tolóajtó (beltéri üvegajtó), üvegkorlát, üvegfal, üveg kádparaván.

Általunk készített dekorüvegek:

Kérd ajánlatunkat
Kérd ajánlatunkat
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot