A cserépkályha passzol az üvegajtókkal ellátott helyiségekhez?

A cserépkályhának már több évszázados múltja van és napjainkban ismét nagyon felkapott lett. Egyre többen építtetnek modern otthonukba cserépkályhát és nem csak a kiváló fűtőképessége miatt, hanem mert trendi kiegészítője egy helyiségnek, így a lakberendezésben is nagy szerepe van. Az építési idő több mindentől függ, de az átlagot tekintve 1-4 napig tart. Persze más a helyzet, ha valaki teljesen újonnan gyártott csempéből kéri, mivel itt a gyártási idő plusz 1-2 hónap. A munkafolyamatot megelőzően egy alapos tervezés és felmérés történik, a szakember a megrendelővel mindent részletesen megbeszél és igényeinek megfelelően építi meg a cserépkályhát.

modern cserépkalyha

Egyeztetnek arról, hogy milyen legyen a külalakja, formája, megegyeznek a színben, csempe mintájában és abban is, hogy milyen díszítés kerüljön rá.

Modernebb otthonok lakóinak sem kell elkeseredniük, ha cserépkályhát szeretnének és tartanak attól, hogy nem fog beleilleni a környezetbe, hiszen manapság már a belsőépítészeti trendeknek megfelelően is építenek. Üvegajtóval, üvegfallal vagy üvegkorláttal ellátott házakba is tökéletesen ideális, sőt kifejezetten kiváló összhangba kerülnek az üveggel.

Üvegajtókból is többféle variáció létezik, igazából akármilyen mintát kérhetünk a felületre. Színes alakzatok, sőt, valóságos képek is megjelenhetnek a felületeken, hála a savmarásos és a speciális égetési technológiáknak.

Arra mindenképpen érdemes ügyelni, hogy egy üvegajtó ne tudjon közvetlenül a cserépkályhára nyílni, mert a hőhatás miatt az üveg megrepedhet. Más akadálya azonban nincsen annak, hogy egy helyiségbe kerüljön az üvegajtó és a cserépkályha.

Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot