A könyvtámasz illik az üvegajtóval ellátott dolgozószobákba is

Egy dolgozószobában minden bizonnyal könyvespolccal is találkozhatunk, ami kizárólag akkor válik mutatóssá, ha a könyvek szépen, rendezetten lesznek elhelyezve, ellenkező esetben nem nyújt túl szép látványt. A könyvtámasz ideális megoldás abból a szempontból, hogy rendet tartsunk a könyveink között. Könyvtámaszt úgy válasszunk, hogy az stílusban passzoljon a szobához. Napjainkban már egyre több modern dolgozószoba kerül kialakításra, ahol például üvegfal választja el a helyiséget a többi szobától, vagy üvegajtón keresztül lehet belépni a helyiségbe. Az üvegfal és az üvegajtó elegáns és exkluzív megjelenést teremt környezetében. 

Egy üvegfal teljes mértékben biztonságos és masszív, hiszen biztonsági üvegből készül. Az, hogy milyen könyvtámaszt válasszunk, ami passzol az üvegfalhoz függ az üveg típusától is. Ha nem zavarja a lakókat, hogy mondjuk átlátni rajta, akkor lehet átlátszó, de választhatunk olyat is, ami nem áttetsző, hanem mondjuk színezett, valamint dekoratív mintákkal is befedhető. Tehát a szakemberek az üvegfalat egyedi igények alapján is legyártják, olyan méretben, amilyenben csak szeretnénk, így már lesz elképzelésünk arról, hogy mégis milyen bútorokat válasszunk a helyiségbe, illetve, hogy milyen könyvtámasz kerüljön a könyvespolcunkra. 

Milyen legyen a könyvtámasz? 

Nyilvánvaló, hogy az üvegfalhoz nem fog passzolni a hagyományos könyvtámasz, ezért ne olyat vásároljunk. A modernebb kialakítású, üvegfallal rendelkező dolgozószobához inkább a rozsdamentes acélból készült könyvtámaszok fognak jól mutatni.

könyvtámasz modern kialakítással

Az utóbbi időben az effajta termékek eléggé felkapottak lettek és garantált, hogy tökéletes harmóniát alkotnak majd az üvegfallal, legyen az akár minimal, nitt, roll vagy staff típusú rozsdamentes acélból készült könyvtámasz. Az ilyen könyvtámaszokat forrasztással készítik, de biztonságosak, mivel a széleket alaposan eldolgozzák.

Egyébként irodaszer és papír írószer webráuházból nem csak könyvtámaszt tudsz rendelni, és házhoz szállíttatni, de számtalan más irodai kiegészítőt, irodaszert is, irodatechnikai eszközt, mint például fénymásolópapírt, irattartókat, vagy akár olyan gépeket is, mint az iratmegsemmisítő, nyomtató. Irodaszereket azért is jobb nagy tételben online vásárolni, mert olcsóbb is, ráadásul nem kell bajlódnod a cipekedéssel.

Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot