Miért egyre népszerűbb a printelt dekorüveg?

A printelt dekorüveg azt jelenti, hogy az átlátszó üveglap hátoldalára bármilyen minta, kép, szín felkerülhet és csak a megrendelő képzelete szabhat határt annak, hogy milyen mintájú legyen a printelt üveg. Az általunk használt átlátszó üveg nem torzítja az általad megálmodott képet, így a printelt üveged úgy fog mutatni, ahogy azt megálmodtad.

Hova kerülhet fel a printelt üveg?

 printelt üveg


A printelt üveg dekorüvegként felkerülhet a konyhapult mögé, ahol nagyon modern hatást kelt, a konyha megelevenedik tőle. Ilyenkor legtöbbször egyrétegű üveget használunk, hiszen a printelt üveg mögött fal van, nem szükséges a több üvegréteg használata. Ezzel szemben printelt üveget használhatunk üvegajtókban is, amikor két üveglapra kerül a nyomtatás,így mindkét oldalról élvezhető a kiválasztott kép,minta, torzítás nélkül. Ez egy fényt részben áteresztő, mutatós, egyedi üvegajtót eredményez.

Mik a legnépszerűbb printelt üveg mintázatok?


Megrendelőink között a legnépszerűbb pritelt üveg mintázat jelenleg a hullámos mintás printelt dekorüveg. A tenger, óceán, vagy a Balaton hullámzását látva mindenkit nyugalom áraszt el, emiatt ezt a látványt szívesen nézi az ember a lakásában a konyhapulton tevékenykedve. Amennyiben felkeltették érdeklődésed a printelt üvegek, printelt dekorüvegek, egyedi üvegajtók, akkor nézz szét weboldalunkon, tekintsd meg referencia munkáinkat, és vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot