Miért jó választás az üvegajtó egy szépségszalonba?

Egy szépségszalonba akkor jó érzés belépni, ha megfelelően rendezett a környezet és kellően modernek a bútorok, berendezések. A szolgáltatások árait is meghatározza, hogy miként néznek ki a helyiségek és, hogy milyen körülmények uralkodnak. A tulajdonosoknak gondoskodniuk kell arról, hogy a takarításra minden nap sor kerüljön és ellenőrizniük kell a bútorok állapotát is. 

A szépségszalonokban jellemzően a fodrászaton kívül műkörmös és kozmetikus egyaránt megtalálható, sőt néhol még masszőr is van. Az említett szakemberek az esetek többségében külön-külön helyiségben végzik el a feladataikat, amelyeket ajtók választanak el egymástól.

Milyen ajtó lehet a legideálisabb?

üvegajtó egy irodában

A tömörfa ajtók nem bizonyulnak jó megoldásnak, mivel szűkítik a teret és zsúfoltságérzetet keltenek. Napjainkban egyre több helyen alkalmaznak üvegajtókat a probléma megoldására. Az efféle ajtókkal növelhető a térérzet, ráadásul meglehetősen modern hatásúak, elegánsak.

A beltéri üvegajtók abból a szempontból is előnyösek egy szépségszalonba, mert világosabbá teszik a területet, az itt folytatott munkához pedig elengedhetetlen a kellő mennyiségű fény.

Sokan azért nem választják, mert tartanak magától az üvegtől, pedig ez indokolatlan, mivel a fejlett technológiának köszönhetően ma már maximális biztonságot jelentenek. Továbbá ellenállnak a hőnek, illetve a nedvességnek és rendkívül könnyen tisztíthatóak.

A beltéri üvegajtók maximálisan egyedi dekorberendezések, amelyek garantáltan stílusossá varázsolják a szépségszalonokat.

Modern kiegészítők, bútorok - modern szépségszalonba

Dobd fel a szépségszalonod modern bútorokkal és kiegészítőkkel. Manapság a led lámpák forradalmasítják a világítást, szerezz be néhány mutatós darabot, konzultálj ledes szakemberekkel, villanyszerelőkkel! Bútorok terén is érdemes beújítanod: a hagyományos foteleken túl az előtérbe nyugodtan rakj be néhány babzsákfotelt, puffot is, amin elheveredhetnek, hadd érezzék klienseid, hogy laza, kellemes, modern környezetbe érkeztek!

Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot