Milyen a jó fürdőszoba bútor?

A fürdőszoba bútorok esetében is törekednünk kell arra, hogy összhangban legyenek egymással és a többi helyiség kialakításával is, hiszen így teremthetjük meg a tökéletes harmóniát. A bútorokat úgy válasszuk meg, hogy azok alapanyaga kellően ellenálljon a fürdőben uralkodó magas páratartalomnak, illetve legyenek vízzáróak, mivel meg van rá az esély, hogy bizonyos részeken közvetlenül fogja érni őket a víz. Éppen ezért választják sokan a műanyagból, fémből, üvegből és gránitból készült darabokat. A fa típusúakat legtöbben azért nem merik megvásárolni, mert a víztől és a párától megdagadhatnak, viszont ma már léteznek kifejezetten olyan felületkezelők, amelyeknek köszönhetően a fa fürdőszoba bútor ideális vízzáró képességgel bír. 

modern fürdőszoba bútor

Mi a helyzet a kis méretű fürdőszobákkal? 

Sokan úgy vélik, hogy a kicsi fürdőszobát lehetetlenség berendezni egyedi bútordarabokkal, pedig napjainkban egyre több olyan kerül a boltok polcaira, amelyek kifejezetten kis helyiségekbe készültek. Optikailag egyébként úgy tudjuk növelni a fürdőszoba méretét, ha világosabb csempét választunk és a tükröt is megfelelő helyre szereljük fel. 

Vannak olyan lakások, ahol a toalett nem külön került kialakításra, hanem a fürdőszobában. Egyes bútorok például kiválóak lehetnek arra, hogy ketté válasszuk a toalettet a fürdő, zuhanyzó, üveg zuhanykabin résztől

A fürdőhelyiségbe való bútoroknak nem csak megjelenésükben kell mutatósnak lenniük, fontos szempont a tárolókapacitás, hiszen helyet kell biztosítsunk a törölközőknek, tisztító szereknek, tisztálkodási szereknek, női pipere cuccoknak, köntösöknek és még sok minden másnak.

Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot