Mutatós üvegfelületek a lakáshirdetések fotóin

Az ingatlanok eladása alapvetően nem egy bonyolult dolog, csak néhány alapszabályt kell betartani. A legtöbb ingatlanos egyszerűen leírja egy otthon paramétereit, készít pár képet, és azt várja, hogy a vásárolni vágyóknak beinduljon a fantáziájuk és lecsapjanak az ajánlatra. A vevők azonban rengeteg tényezőt figyelembe vesznek, amelyekkel nem foglalkoznak az ügynökök, sőt, sokszor az eladók sem. Viszonylag kevesen firtatják például, hogy miért fontos a tudatos lakberendezés, mielőtt eladósorba bocsátanánk legnagyobb értékünket, vagy mekkora szerepe van a mutatós üvegfelületeknek a lakáshirdetések fotóin.

Egy ingatlanvásárlás során a vevők a legnagyobb hangsúlyt a képekre teszik, így fókuszálnunk kell arra, hogy megmutassunk mindent, ami jól mutat lakásfotózásnál. A kereséskor meghatározzák az igényeknek megfelelő paramétereket – mint amilyen az ár, a méret, a helyiségek száma, és egyéb, kényelmi funkciók- majd elkezdik böngészni a kínálatot. Az első benyomást minden esetben a fotók adják meg. Amennyiben előnyös a listaoldalon a kép, a nézelődő lekattintja azt. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy mielőtt a tulajdonos, vagy az ingatlanos nekiállna fotózni, racionalizálja a helyiségek enteriőrjét.

egyedi dekorüveg

Ezért fontosak a mutatós üvegfelületek a lakáshirdetések fotóin

Az első és legfontosabb, hogy jó minőségű képek készüljenek. Ügyelni kell a megfelelő élességre, ezért érdemes inkább nappal, természetes fénynél fotózni. Legyen rend és tisztaság, hiszen az pozitív benyomást kelt az érdeklődőben. A felesleges tárgyakat érdemes elpakolni, hogy ne tűnjenek zsúfoltnak a szobák.

A mutatós egyedi üvegfelületek a lakáshirdetések fotóin különösen elegáns hatást tudnak kelteni. Legyen szó egy egyszerű üvegpultról, zuhanyfalról, vagy üvegtégláról, a nézelődők óhatatlanul vonzóbbnak fogják találni az ingatlant. Amennyiben még nem rendelkezünk ilyennel, úgy érdemes megnézni, hova lehet beépíteni ilyen felületeket, ezzel is javítva az eladhatóságát a lakásnak.

Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot