Télikert és előtető kivitelezés

Egy télikerttel élvezheti a természet közelségét természetesen megvilágított közegben, miközben fogadhatja vendégeit, dolgozhat, pihenhet, vagy szórakozhat. Egy télikert beépítése a lakás felépítése után is lehetséges, így ha csak később tudja rá megteremteni a szükséges keretet, akkor is élvezheti a télikert adta előnyöket. Sokszor merül fel a terasz beépítés is, ha a télikertekről esik szó, vagy jelen esetben írás. A terasz beépítésekor a már meglévő alapra húzzák fel a falakat és a tetőszerkezetet, innen adódik a név. Ha télikert építésről beszélünk, akkor az alapozást is meg kell csinálni. Jellemzően nagyobb kerttel rendelkező lakások esetén ajánlják a télikertek, vagy terasz beépítés kivitelezését, azonban kisebb területű lakások esetén is érdemes elgondolkozni rajtuk. A télikertek üvegfallal rendelkeznek.

A legtöbben még mindig arra használják a télikertet, hogy megvédjék a növényeket, virágokat a zordabb idő beálltakor, de sokan előszobaként tekintenek rá. Ha nem szeretne több százezer forintot kifizetni egy télikerttért, vagy terasz beépítésért, akkor érdemes elgondolkoznia egy előtető kiviteleztetésén. Az előtető készítés során nem mást építenek, mint a bejárati ajtó fölé kiépített kisebb tetőt, mely megvédi a lakókat, vendégeket az esőtől, valamint az erős napfénytől. Többféle előtető anyagból is lehet választani a legtöbb kivitelezőnél, így mindig olyan típust tud majd felszereltetni, mely a legjobban illik igényeihez és pénztárcájához.

Télikert

Melyik céggel érdemes elvégeztetnie a télikert kivitelezést, valamint a terasz beépítést?

Az ÖtödikvÉszak Kft. vállalja télikertek tervezését, gyártását és beépítését, valamint terasz beépítéssel, illetve előtető gyártással és kivitelezéssel is foglalkoznak. Hosszú évek óta vannak már a piacon és igazán prémium minőségű télikerteket, valamint előtetőket terveznek, valamint gyártanak. Tekintse meg a galériát a weboldalukon és gyönyörködjön a már elkészült munkákban! Keresse meg a céget bizalommal és kérjen árajánlatot még ma!

Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot