Üveg kiegészítők a teraszra

A terasz otthonunk egyik legkedveltebb szeglete, ahol a szabad levegőn pihenhetünk, élvezhetjük a kert szépségét vagy akár baráti összejöveteleket tarthatunk, ám nem mindegy, hogy milyen az elrendezése a területnek és milyen burkolat kerül lerakásra, sokaknál van wpc teraszburkolat, amely rengeteg előnnyel bír. Az üvegből készült kiegészítők is egyre népszerűbbek a teraszokon, ami nem véletlen, hiszen nagyban hozzájárulnak az esztétikus megjelenéshez, de praktikussági szempontból is jelentős a szerepük.

üvegasztal teraszon

Az üveg asztalok tökéletes választást jelentenek a teraszra, mivel jóval tágasabbnak tűnhet általuk a terület. Ráadásul az üveg könnyen tisztítható, ami nem egy hátrány a szabadtéri bútorok tekintetében. Az üvegasztalok különféle formákban és méretekben érhetőek el, így bárki megtalálhatja a saját ízlésének és igényeinek legmegfelelőbbet.

Az üvegkorlátok is mutatósak a teraszon, elegáns megjelenést kölcsönöznek a térnek, miközben nem korlátozzák a kilátást, tehát ha gyönyörű panoráma tárul elénk, ne is gondolkodjunk másban. Az üvegkorlátok teljes mértékben biztonságosak, jellemzően edzett üvegből készülnek.

Továbbá, a teraszt hangulatossá tehetjük üveg lámpákkal és különféle fényforrásokkal. A lámpaburák változatos formái és színei segítségével egyedi hangulatot teremthetünk, ami még inkább kiemeli a terasz adottságait.

Ne feledkezzünk meg az üvegedényekről és vázákról sem, amelyekbe növényeket helyezhetünk el. Egy-egy jól megválasztott típus különleges atmoszférát teremt, miközben a zöld növényekkel együtt a természetközelség érzetét is növeljük.

Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot