Világítás kialakítása a modern lakberendezésben

A modern otthonok jellemzően letisztultak és elegánsak, nincsenek túlzsúfolva dekorációs elemekkel, kiegészítőkkel. Az efféle otthonokban dizájnos bútorok vannak, de napjainkban már egyre több háztartásban megtalálhatóak a különféle, egyedi üveg megoldások is. Az üvegkorlát, üvegfal, üveg kádparaván és zuhanykabin egyaránt különleges külsőt kölcsönöz a helyiségeknek.

led fénycső

Ezen kívül a modern lakberendezésben nagy szerepe van még a világítás kialakításának is, sőt a bútorok megvilágításával még szebbé varázsolhatjuk környezetünket.

Miért válasszunk led lámpatesteket?

A ledek mutatósak és praktikusak a háztartások számára, lényegesen energiatakarékosabbak a hagyományos izzókkal szemben. Ma már a ledek meghódították a világítástechnika teljes területét. A ledek élettartama elérheti akár az 50 ezer órát is, tehát több tíz évig is gond nélkül világíthatnak a lámpatestek. A hagyományos fényforrások jelentős mennyiségű káros anyagot tartalmaznak, ezzel szemben a ledek teljes mértékben kímélik a környezetet. Biztonság szempontjából is kiválóak, ráadásul nem forrósodnak fel, így nem okozhatnak égési sérüléseket.

Az egyes típusú ledek sugárzási szöge irányítható, ezáltal megvilágíthatjuk bútorainkat és exkluzív, trendi környezetet, ideális hangulatvilágítást teremthetünk.

Hazánkban az akciós led fénycső is rendkívül keresett, a led fénycsövek nem fognak vibrálni, mint a hagyományos típusúak, valamint a felkapcsolást követően rögtön teljes fényerővel világítanak. A led fénycsöveknek az sem árt, ha sűrűn vannak kapcsolgatva. A gyártók többféle színhőmérsékletű darabot is piacra dobnak, így bőven van miből válogatnunk.

Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot