Rólunk

Nekünk Te vagy a legfontosabb

Igen. Nekünk Te vagy a legfontosabb. Tudjuk, olvastad ezt már sokszor, sok helyen, és akár lehetne ez csak frázis pufogtatás.

dekorüveg modern konyhában
Történt már Veled, hogy megbíztál egy szakembert egy munka elvégzésével, de egyáltalán vagy részben nem azt kaptad, amit kértél, amiért fizettél? Nem olyan minőségben, netalán hibásan…? Végül keresned kellett egy valódi szakembert, aki kijavította a problémát? Mi is jártunk így, nem is egyszer.


üvegajtó modern fürdőben

Ezen tapasztalataink miatt is vált filozófiánkká a Teljes Körű Minőség elve, mely munkafolyamataink minden elemére és mindig igaz:

  • árajánlat-kérésedre legtöbb esetben még aznap, de legkésőbb 48 órán belül válaszolunk;
  • a helyszíni felmérés ingyenes, és kollégáink precizitásának köszönhetően erre csak egyszer van szükség;
  • megrendelésedet 14 napon belül teljesítjük;
  • a beépítéskor sem koszolunk: ahol szükséges, védőfóliát helyezünk le, cipővédőt húzunk, és összetakarítunk magunk után;
  • a beépítés során teljes mértékben meggyőződünk arról, hogy minden elem tökéletesen a helyére került, és Te száz százalékig elégedett vagy;
  • termékcsoporttól függően 3-5 év garanciát vállalunk munkáinkra. Termékeink között megtalálhatók az üvegfalak, üveg zuhanykabinok, beltéri üvegajtók, üvegkorlátok, dekorüvegek, üveg kádparavánok egyaránt!

Kérd ajánlatunkat, mi hozzuk a formánk, hogy boldog mosolyt varázsoljunk arcodra!

Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot