Termékeink

Fedezd fel az üveg igényesen praktikus világát

Egy otthon vagy irodakörnyezet megtervezése és berendezése önmagában sok kérdést vet fel, és a temérdek választási lehetőség miatt akár el is bizonytalanodhatunk.

Az üvegajtók, üvegfalak, üveg zuhanykabinok és kádparavánok, üvegkorlátok, előterek falai és dekorüveggel stílusossá varázsolt falfelületek egyre gyorsabban teret hódítanak mikor egy elegáns, fényesen sima, funkcionálisan modern megoldást és enteriőrt keresünk, mely illesztések nélkül passzol otthonod vagy irodád többi részéhez.

Az üveg egyedisége miatt olyan egyszerű mégis esztétikus felület, ahol megélheted önkifejezésedet, az üveg megmunkálási technikákkal, mint homokfúvás és savmaratás, teljesen egyedülálló dekorációkat érhetsz el, de az üveget lehet színezni is, sőt, képekkel, fotókkal illusztrálni is.

Az üvegfelületek díszítő hatásuk mellett számos praktikumot is magukban rejtenek: az üvegajtók, üvegfalak, üvegkorlátok több fényt engednek lakóteredbe, irodahelyiségedbe, valamint vizuálisan nagyítják a teret, mely igen előnyös lehet a mai sokszor szűkre szabott lakásokban.

Az üvegfelületek leghasznosabb tulajdonságai pedig hogy higiénikusak és rendkívül könnyű tisztítani, biztonságosak, hő- és nedvességállóak, valamint bármilyen alakban és méretben bárhova beépíthetőek.

Az alábbiakban találod termékeinket, melyek listája folyamatosan bővül, így bármilyen kérésed, ötleted, álmod is van, kérd ajánlatunkat, melyet maximum 24 órán belül megválaszolunk.

Ajánlatkérés

 

üvegfal beltéren

Üvegfal

Az üvegfalak a munkahelyeken is rendkívül mutatósak, ráadásul segítik az optimális térkihasználást is alacsony ráfordítás mellett. A magas minőségű üveg design térelválasztók irodákban használva növelik a hatékonyságot és javítják a dolgozók motivációját.
egyedi üveg zuhanykabin az Üvegcitytől

Egyedi üveg zuhanykabin

Már önmagában egy egyedi üveg zuhanykabin képes a fürdőszoba hangulatát feldobni és igazi wellness helyiséggé varázsolni. A kisebb tereket vizuálisan kitágítja, több fényt enged be és modernebb megjelenést biztosít. Üvegfalakkal, vagy üveg zuhanykabinnal párosítva még jobb hatást lehet elérni. A nem mindennapi kivitelezés garantáltan olyan környezetet teremt a fürdőhelyiségben, mintha egy exkluzív relaxációs központban tartózkodnál!
beltéri üvegajtó

Beltéri üvegajtó

Számolj le a hagyományos, régimódi beltéri ajtókkal és dobd fel otthonod hangulatát beltéri üvegajtókkal. Ezek a nem mindennapi megoldások képesek a helyiségekbe több fényt engedni, vizuálisan nagyon mutatósak és eleganciát sugároznak. Akár a fürdőszobádról, hálószobádról, vagy nappalidról legyen is szó, az egész enteriőr megjelenést képes pozitívan befolyásolni. Így válnak az egyébként funkcionális ajtók igazi design dekorberendezésekké.
egyedi dekorüveg

Dekorüveg

Egyre terjed a dekorüvegek használata az otthonokban és az irodákban egyaránt. Ezek a modern küllemű, festett üvegek képesek egy egész helyiség megjelenését befolyásolni. Rendkívül esztétikusak, könnyen takaríthatóak és biztonságosak is. Az ízlésednek megfelelően teljesen egyedivé varázsolhatod a környezeted. További előnyük, hogy gyakorlatilag bármilyen falfelületre és bárhova felszerelhetőek, hiszen könnyedén vághatóak, ráadásul gyorsan és pénztárcabarát módon beépíthetők.
üveg kádparaván

Üveg Kádparaván

Mindenkinek jól esik egy hosszú nap után a kádban elnyújtózni és kicsit relaxálni. Sokszor előfordul azonban, hogy a fürdés közben – legfőképp, ha kisgyermekről van szó – a padló, és környezete is vizes lesz. Ez nemcsak felesleges takarítással jár, de balesetveszélyes is lehet. A hagyományos zuhanyfüggönyök pedig nem nyújtanak túl szép látványt, ráadásul a vízkő is megtapad rajtuk, így idővel elszíneződnek. Ellenben egy kádparaván tökéletes megoldást jelent a felmerülő problémákra.
üvegkorlát - modern kivitel

Üvegkorlát

Az üvegkorlát rendkívül mutatós megoldást jelent a terek vizuális megnagyobbítására mind beltéren, mind kültéren. Egyszerre enged át több fényt, csökkenti a bezártság érzést és feldobja a környezetet. Az edzett biztonsági laminált üvegnek köszönhetően nem kell a töréstől tartani, így akár az erkélyen, vagy lépcsőházban is beépíthető. Számtalan módon rögzíthető, garantáltan stabil marad, így gyakorlatilag bárhová felszerelhető.
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot