Termékeink

Fedezd fel az üveg igényesen praktikus világát

Egy otthon vagy irodakörnyezet megtervezése és berendezése önmagában sok kérdést vet fel, és a temérdek választási lehetőség miatt akár el is bizonytalanodhatunk.

Az üvegajtók, üvegfalak, üveg zuhanykabinok és kádparavánok, üveg korlátok, előterek falai és dekorüveggel stílusossá varázsolt falfelületek egyre gyorsabban teret hódítanak mikor egy elegáns, fényesen sima, funkcionálisan modern megoldást és enteriőrt keresünk, mely illesztések nélkül passzol otthonod vagy irodád többi részéhez.

Az üveg egyedisége miatt olyan egyszerű mégis esztétikus felület, ahol megélheted önkifejezésedet, az üveg megmunkálási technikákkal, mint homokfúvás és savmaratás, teljesen egyedülálló dekorációkat érhetsz el, de az üveget lehet színezni is, sőt, képekkel, fotókkal illusztrálni is.

Az üvegfelületek díszítő hatásuk mellett számos praktikumot is magukban rejtenek: az üvegajtók, üvegfalak, üvegkorlátok több fényt engednek lakóteredbe, irodahelyiségedbe, valamint vizuálisan nagyítják a teret, mely igen előnyös lehet a mai sokszor szűkre szabott lakásokban.

Az üvegfelületek leghasznosabb tulajdonságai pedig hogy higiénikusak és rendkívül könnyű tisztítani, biztonságosak, hő- és nedvességállóak, valamint bármilyen alakban és méretben bárhova beépíthetőek.

Az alábbiakban találod termékeinket, melyek listája folyamatosan bővül, így bármilyen kérésed, ötleted, álmod is van, kérd ajánlatunkat, melyet maximum 24 órán belül megválaszolunk.

Ajánlatkérés


Üvegfal
Üvegfalak, üveg térelválasztók, üvegajtók irodákba, munkahelyekre. Növeld a produktivitást és emeld a hangulatot dizájnelemekkel. A legjobb térkihasználást a legkisebb költséggel magas minőségű biztonsági üvegelemek alkalmazásával érheted el munkahelyeden is.
Egyedi üveg zuhanykabin
A spa érzés, mely vonzza már a tekinteted is. Egy üveg zuhanykabin az átlagos fürdőszobát is wellness pihenőhellyé változtathatja. Azon túl, hogy a kisméretű fürdőszobákat is vizuálisan nagyobbítja, minden fürdőnek több fényt és levegős megjelenést biztosít. Akár csak egy üvegajtót, üvegfalat vagy egy teljes üveg zuhanykabint választasz, ezzel a modern megjelenéssel a gondosan kiválasztott csempéd és divatos zuhanypaneled is tökéletes látványt nyújt.
Beltéri üvegajtó
Felejtsd el a megszokott, funkcionális beltéri ajtókat, és képzelj el egy olyan üvegajtót, mely kreatív választásod önkifejezési eszköze. Üvegajtóink nem egyszerű bejáratok, a privát helynél többet nyújtanak: vizuálisan több teret, és még több természetes fényt biztosítanak. Elegáns fürdőszoba, egy romantikus hálószoba vagy egy stílusos dolgozószoba ajtó? Biztonsági üvegből készült üvegajtóink elképzeléseidnek, a helyi adottságoknak és enteriőrnek megfelelően bármilyen dekorációval és többféle kivitelezéssel is otthonod díszei lehetnek.
Dekorüveg
A dekorüveg olyan festett üveg, mely egyedülálló és modern megjelenést ad bármilyen környezetnek, legyen szó a konyhádról, a fürdőszobádról vagy irodád recepciójáról és liftjének frontjáról - a lehetőségek végtelenek. Az esztétikum mellett a dekorüveg széleskörű praktikus előnyöket is nyújt mindamellett, hogy egyedi stílust adnak otthonodnak vagy irodádnak. A dekorüvegek hosszú élettartamúak, higiénikusak, és ami a legfontosabb, könnyen takaríthatóak, és majdnem mindenhova illenek és beilleszthetőek. Ezeken túl a dekorüveg bármilyen alakra vágható, minimális az összeillesztés látványa, színezése egyöntetű, költséghatékony, pár óra alatt beépíthető.
Kádparaván
Szeretünk kádban fürdeni, kikapcsolni testben-lélekben. De elkerülhetetlen, főleg, ha gyerekek is vannak a családban, hogy a kád környéki járólap ne legyen vizes, amivel nem csak kosz és takarítás jár, de balesetveszélyes is lehet. Egyszerű megoldás lehet egy zuhanyfüggöny, de annak hátrányai, hogy tapad, az alján megülő vízkő pedig sárga réteget hagy idővel, ami letakarítást követően sem tűnik el teljesen, így oda az esztétikum.
Üvegkorlát
Legyen szó bel- vagy kültérről, az üvegkorlát úgy nyújt egyszerű, de hatásos megjelenést, hogy akadálytalan kilátást biztosít teraszodról, medencédből, és ezzel részévé válsz környezetednek, illetve nem áll a fény útjába, így levegőssé teszi lépcsőházadat, folyosódat. A keret nélküli üvegkorláthoz edzett biztonsági laminált üveget használunk fel, mely rendkívül erős és stabil, rögzítéséhez pedig többféle technikát alkalmazunk, mely az üvegkorlátot körülvevő környezettől függ.
Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot