Előnyök

Nálunk Te vagy a középpontban! 

Csapatunk számára a legfontosabb, hogy ügyfelünk maximálisan elégedett legyen, ezért biztosíthatunk arról, hogy minden egyes részletre teljes mértékben odafigyelünk. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, ebből adódik, hogy általunk csakis prémium termékekre tehetsz szert. Eddigi munkáink sikereket arattak, amelyeket a lehető legnagyobb szakértelemmel, odaadással és odafigyeléssel vittünk véghez. 

Az sem jelent gondot, ha saját elképzelésed van. Ne tartsd magadban, mondd el és mi megvalósítjuk álmaidat! Írd le nekünk ötletedet, vagy bármit, amit szeretnél, kérdésedre rövid időn belül válaszolunk, hiszen számunkra Te vagy az első! 

A mi munkánkban garantált, hogy nem fogsz csalódni, legyen szó akár üvegkorlátról, kádparavánról, dekorüvegről, beltéri üvegajtóról, egyedi üveg zuhanykabinról vagy üvegfalról! A végeredmény nem csak esztétikailag lesz ámulatba ejtő, de még rendkívül strapabíró és biztonságos is, sőt a kivitelezés folyamán gondot fordítunk a környezetre: összepakolunk és rendet rakunk magunk után, hogy neked még ezzel se kelljen foglalkoznod!

 

Minőség és Garancia mindenkinek! 

Egy nagyobb kaliberű munka megvalósítását egyáltalán nem mindegy, hogy kire bízod! A legfontosabb szempont a szakértelem, a kellő tapasztalat és természetesen a kifogástalan minőség. Ha ezzel Te is egyetértesz akkor ne is keress tovább, hiszen számunkra ezek a tulajdonságok a mérvadóak és természetesen az ügyfél maximális elégedettsége. 

Tőlünk tényleg azt kapod, amit elképzeltél és, amire számítasz, nem kell attól tartanod, hogy az általad megálmodott kivitelezés eltérő lesz. Termékeink magas minőséget képviselnek, ezt az is bizonyítja, hogy típustól függően 3-5 év garanciát biztosítunk megrendelőinknek. Ezen kívül rendkívül fontos szempont a könnyed tisztíthatóság, a higiénia, a biztonság, a strapabírás, valamint a hővel és a nedvességgel szembeni ellenállóság. 

A beépítést megelőzően részletesen megtervezünk minden egyes lépést, a munkálatok ideje alatt óvjuk a környezetet, védőfóliát használunk, majd eltakarítunk magunk után, a végén pedig alaposan szemügyre vesszük, hogy az elemek a megfelelő helyre kerültek-e.

 

Az egyedi üvegfelület ma már nem luxus! 

A környezet hatással van a mindennapokra, legyen az akár otthoni vagy irodai, nem mindegy, hogy milyen berendezések, bútorok vesznek téged körül. A dizájn és a stílusos modern megjelenés ma már könnyen és egyszerűen elérhető, egyre felkapottabbak például az üvegből készült ajtók, falak, amelyek rendkívül esztétikusak és exkluzív hatást keltenek, ráadásul praktikussági szempontból is kiválóak. Legyen szó akár beltéri üvegajtóról, üvegfalról, egyedi üveg zuhanykabinról, dekorüvegről, kádparavánról vagy üvegkorlátról: mindről megállapítható a könnyű tisztíthatóság, a stabilitás, a biztonságos kivitelezés, a hővel és a nedvességgel szembeni ellenállóság, valamint a higiénikusság. 

Az általunk beépített termékek nem mindennapi luxuskörülményeket teremtenek és egyedi külsővel ruházzák fel a környezetet! Az esztétikus felület mellett hatalmas előny, hogy bármekkora is a helyiség, vizuálisan növelik a területet, illetve világosabb körülményeket teremtenek. 

Varázsold stílusosan elegánssá és lélegzetelállítóvá otthonodat, vagy kérj egyedülálló dekorációt a fényesen sima üvegfelületekre. Ezen kívül választhatsz különleges megmunkálási technikákat is, amelyek megfizethető áron Számodra is könnyedén elérhetőek. Legyen szó egyedi üveg gyártásról, üvegfalról, dekorüvegről, üveg zuhanykabinról, beltéri üvegajtóról, üveg kádparavánról, üvegkorlátról: cégünk megtervezi, elkészíti, felszereli Neked.

 

Bővebb információra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot